De eerste coupon die via de zogenaamdeAlternative Ccoupon Satisfaction Method (ACSM) zal worden betaald is die van 19 juni 2009 op de CASHES. Die uitkering zal worden uitgesteld totdat de wettelijke wachttermijn van twee maanden is verstreken.

Naar verwachting wordt dat medio juli, mits de aandeelhouders op 28 april 2009 akkoord gaan met de twee kapitaal-verlagingen van Fortis SA/NV en mits de koers van het aandeel Fortis boven de EUR 0,84 blijft.

Bank Degroof blijft Fortis holding accumuleren, met een nieuw koersdoel van 1,50 euro. Hierbij wordt uitgegaan van een scenario waarbij de nieuwe overeenkomst over de deal met BNP Paribas wordt goedgekeurd.

De eerste coupon die via de zogenaamdeAlternative Ccoupon Satisfaction Method (ACSM) zal worden betaald is die van 19 juni 2009 op de CASHES. Die uitkering zal worden uitgesteld totdat de wettelijke wachttermijn van twee maanden is verstreken. Naar verwachting wordt dat medio juli, mits de aandeelhouders op 28 april 2009 akkoord gaan met de twee kapitaal-verlagingen van Fortis SA/NV en mits de koers van het aandeel Fortis boven de EUR 0,84 blijft.Bank Degroof blijft Fortis holding accumuleren, met een nieuw koersdoel van 1,50 euro. Hierbij wordt uitgegaan van een scenario waarbij de nieuwe overeenkomst over de deal met BNP Paribas wordt goedgekeurd.