Volgens Maloney worden er nu 'Golden Nails' geslagen in de doodskist van de U.S. Dollar Standard. Het tijdperk van de dollar lijkt echter definitief achter de rug te zijn, het geloof in fiat currencies (valuta's wiens waarde alleen op vertrouwen is gebaseerd) verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Maloney is zeker van dat we een nieuwe financieel systeem zullen zien ontstaan nog voor het einde van dit decennium. Meestal heeft een financieel systeem een levensduur van ongeveer 40 jaar, het huidige gaat nu al 42 jaar mee maar loopt nu op zijn laatste benen.

Volgens Maloney worden er nu 'Golden Nails' geslagen in de doodskist van de U.S. Dollar Standard. Het tijdperk van de dollar lijkt echter definitief achter de rug te zijn, het geloof in fiat currencies (valuta's wiens waarde alleen op vertrouwen is gebaseerd) verdwijnt als sneeuw voor de zon. Maloney is zeker van dat we een nieuwe financieel systeem zullen zien ontstaan nog voor het einde van dit decennium. Meestal heeft een financieel systeem een levensduur van ongeveer 40 jaar, het huidige gaat nu al 42 jaar mee maar loopt nu op zijn laatste benen.