De onderneming meldt de ondertekening van een belangrijk contract met de vzw Hôpital Psychiatrique du Beau Vallon, een van de belangrijkste psychiatrische instellingen van Wallonië.

Dit contract omvat de complete installatie van geavanceerde oplossingen voor virtualisatie, netwerken (ook wireless) en IP-telefonie. De uitvoering van het contract ging zopas van start en zou in 2010 rond moeten zijn.

In het psychiatrisch ziekenhuis Beau Vallon, gelegen in Saint-Servais (Namen), worden dagelijks zo'n 600 patiënten verzorgd. Sinds 2007 werkt de instelling nauw samen met de Cliniques Universitaires Saint-Luc om het gemeenschappelijke verzorgingsaanbod uit te breiden en nieuwe perspectieven op het vlak van klinisch onderzoek te openen.

De onderneming meldt de ondertekening van een belangrijk contract met de vzw Hôpital Psychiatrique du Beau Vallon, een van de belangrijkste psychiatrische instellingen van Wallonië. Dit contract omvat de complete installatie van geavanceerde oplossingen voor virtualisatie, netwerken (ook wireless) en IP-telefonie. De uitvoering van het contract ging zopas van start en zou in 2010 rond moeten zijn.In het psychiatrisch ziekenhuis Beau Vallon, gelegen in Saint-Servais (Namen), worden dagelijks zo'n 600 patiënten verzorgd. Sinds 2007 werkt de instelling nauw samen met de Cliniques Universitaires Saint-Luc om het gemeenschappelijke verzorgingsaanbod uit te breiden en nieuwe perspectieven op het vlak van klinisch onderzoek te openen.