De overeenkomst houdt in dat Agfa HealthCare zal fungeren als voornaamste ASP (Application Service Provider) voor medische beeldvorming, waarbij het de hosting en het beheer van de oplossing op afstand aanbiedt vanuit zijn geavanceerde serverfaciliteiten in Mortsel.

De oplossing zal tegemoet komen aan de beeldvormingbehoeften van 37 radiologen, een specialist in nucleaire geneeskunde en meer dan 600 clinici in alle faciliteiten van ZNA.

ZNA is de grootste ziekenhuisgroep in België en één van de tien grootste ziekenhuizen in Europa, met in totaal negen sites en ongeveer 2500 bedden.

ZNA biedt zorg aan meer dan 1 miljoen inwoners in de Antwerpse regio. De ziekenhuisgroep voert jaarlijks meer dan 400.000 radiologische onderzoeken uit.

De overeenkomst houdt in dat Agfa HealthCare zal fungeren als voornaamste ASP (Application Service Provider) voor medische beeldvorming, waarbij het de hosting en het beheer van de oplossing op afstand aanbiedt vanuit zijn geavanceerde serverfaciliteiten in Mortsel.De oplossing zal tegemoet komen aan de beeldvormingbehoeften van 37 radiologen, een specialist in nucleaire geneeskunde en meer dan 600 clinici in alle faciliteiten van ZNA. ZNA is de grootste ziekenhuisgroep in België en één van de tien grootste ziekenhuizen in Europa, met in totaal negen sites en ongeveer 2500 bedden. ZNA biedt zorg aan meer dan 1 miljoen inwoners in de Antwerpse regio. De ziekenhuisgroep voert jaarlijks meer dan 400.000 radiologische onderzoeken uit.