Euro valt terug richting 1,27 dollar

Op de valutamarkten zette de euro zijn duikvlucht verder, de beleggers blijven de Europese eenheidsmunt mijden vanwege de aanhoudende politieke spanningen in Griekenland.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2734 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Ook staatsobligaties worden nog steeds als veilig beschouwd, het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde tot 1,777%.

Goudprijs blijft dalen

Voor een troy ounce goud werd 1541,80 dollar betaald, of opnieuw bijna 20 dollar of ruim een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. De goudprijs zit nu vlakbij de belangrijke steunzone van 1725 dollar.

Olieprijs valt terug richting 90 dollar per vat

Ruwe olie (US Crude) werd nog maar eens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald. Dat komt neer op een daling met ruim anderhalf procent per vat.

Euro valt terug richting 1,27 dollar Op de valutamarkten zette de euro zijn duikvlucht verder, de beleggers blijven de Europese eenheidsmunt mijden vanwege de aanhoudende politieke spanningen in Griekenland. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2734 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ook staatsobligaties worden nog steeds als veilig beschouwd, het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde tot 1,777%. Goudprijs blijft dalen Voor een troy ounce goud werd 1541,80 dollar betaald, of opnieuw bijna 20 dollar of ruim een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. De goudprijs zit nu vlakbij de belangrijke steunzone van 1725 dollar.Olieprijs valt terug richting 90 dollar per vat Ruwe olie (US Crude) werd nog maar eens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald. Dat komt neer op een daling met ruim anderhalf procent per vat.