Niets maar dan ook niets gaat de FED doen afzien van quantative easing 2. Ben Bernanke en zijn team hebben hun beslissing al lang genomen en niets gaat de centrale bank op andere ideeën brengen.

Woolfolk is van mening dat we nog altijd te pessimistisch denken over de Amerikaanse economie. Hij verwacht voor volgend jaar een groei van het BBP in een range van 2 tot 3%.

Dat tempo ligt weliswaar onder het historisch gemiddelde, maar is in de gegeven omstandigheden toch een mooi groeitempo. Foreclosure-Gate kwam op het verkeerde moment, maar Woolfolk gelooft niet dat deze nieuwe crisis een grote economische impact gaat hebben.

Niets maar dan ook niets gaat de FED doen afzien van quantative easing 2. Ben Bernanke en zijn team hebben hun beslissing al lang genomen en niets gaat de centrale bank op andere ideeën brengen. Woolfolk is van mening dat we nog altijd te pessimistisch denken over de Amerikaanse economie. Hij verwacht voor volgend jaar een groei van het BBP in een range van 2 tot 3%. Dat tempo ligt weliswaar onder het historisch gemiddelde, maar is in de gegeven omstandigheden toch een mooi groeitempo. Foreclosure-Gate kwam op het verkeerde moment, maar Woolfolk gelooft niet dat deze nieuwe crisis een grote economische impact gaat hebben.