Ook de vrees voor nieuwe crises blijft volgens Valentijn van Nieuwenhuijzen, Head of Strategy bij ING Investment Management,in de hoofden van beleidsmakers, beleggers en vele anderen in de samenleving rondspoken.

Er is veel discussie geweest over wat er gedaan moet worden om de schuldproblemen op te lossen en wat in deze situatie -waarin schulden ons in een wurggreep houden - de juiste beleggingsaanpak is.

Een van de redenen dat er nog niet veel oplossingen zijn gevonden, is dat twee belangrijke elementen van krachtige besluitvorming voor zowel beleidsmakers als beleggers opvallend genoeg veelal ontbreken, het erkennen van onzekerheid en het toegeven van fouten.

Ook de vrees voor nieuwe crises blijft volgens Valentijn van Nieuwenhuijzen, Head of Strategy bij ING Investment Management,in de hoofden van beleidsmakers, beleggers en vele anderen in de samenleving rondspoken. Er is veel discussie geweest over wat er gedaan moet worden om de schuldproblemen op te lossen en wat in deze situatie -waarin schulden ons in een wurggreep houden - de juiste beleggingsaanpak is. Een van de redenen dat er nog niet veel oplossingen zijn gevonden, is dat twee belangrijke elementen van krachtige besluitvorming voor zowel beleidsmakers als beleggers opvallend genoeg veelal ontbreken, het erkennen van onzekerheid en het toegeven van fouten.