Veel analisten adviseren aandelen als bescherming tegen inflatie, maar Peter Schiff gelooft daar niets van. Een heleboel aandelen gaan geen gelijke tred kunnen houden met de inflatie.

Niet-Amerikaanse aandelen bieden volgens Schiff betere

kansen dan Amerikaanse aandelen. Zijn voorkeur gaat uit naar aandelen uit landen met sterke munten. Onder andere de beurzen van Australië, Nieuw Zeeland en Singapore komen in aanmerking.

De markt voor staatsobligaties ziet er volgens Schiff als één grote zeepbel uit. Die zal ooit uiteenspatten, maar de vraag is wanneer. Eén ding weet hij zeker: een obligatie met een looptijd van 10 jaar moet meer dan 2,50% opbrengen.

Veel analisten adviseren aandelen als bescherming tegen inflatie, maar Peter Schiff gelooft daar niets van. Een heleboel aandelen gaan geen gelijke tred kunnen houden met de inflatie. Niet-Amerikaanse aandelen bieden volgens Schiff betere kansen dan Amerikaanse aandelen. Zijn voorkeur gaat uit naar aandelen uit landen met sterke munten. Onder andere de beurzen van Australië, Nieuw Zeeland en Singapore komen in aanmerking. De markt voor staatsobligaties ziet er volgens Schiff als één grote zeepbel uit. Die zal ooit uiteenspatten, maar de vraag is wanneer. Eén ding weet hij zeker: een obligatie met een looptijd van 10 jaar moet meer dan 2,50% opbrengen.