Deze bedrijven publiceerden allemaal solide en meestal ook meevallende bedrijfsresultaten en droegen zo bij aan de positieve stemming op de Amsterdamse beurs.

De AEX ging in lijn met andere Europese beurzen omhoog en sloot donderdag ruim 2,5% hoger dan vorige week vrijdag op 405,77.

Binnen de AEX publiceerde AEGON resultaten die in lijn met de verwachtingen waren.

Desondanks zorgden veranderde verwachtingen over de levensverzekeringsactiviteiten voor een negatieve koersreactie, die volgens ons nogal overdreven was.

Daarom en omdat de waardering erg aantrekkelijk is, heeft ABN Amro het aandeel van een houden naar een koopaanbeveling gebracht.

Deze bedrijven publiceerden allemaal solide en meestal ook meevallende bedrijfsresultaten en droegen zo bij aan de positieve stemming op de Amsterdamse beurs. De AEX ging in lijn met andere Europese beurzen omhoog en sloot donderdag ruim 2,5% hoger dan vorige week vrijdag op 405,77. Binnen de AEX publiceerde AEGON resultaten die in lijn met de verwachtingen waren. Desondanks zorgden veranderde verwachtingen over de levensverzekeringsactiviteiten voor een negatieve koersreactie, die volgens ons nogal overdreven was. Daarom en omdat de waardering erg aantrekkelijk is, heeft ABN Amro het aandeel van een houden naar een koopaanbeveling gebracht.