James Altucher van Formula Capital is het echter niet eens met zijn collega, hij is ronduit bullish voor de koersevolutie op Wall Street. De S&P 500 kan volgens Altucher in de komende jaren naar nieuwe recordniveaus stijgen.

Hij merkt op de eerste plaats op dat aandelen goedkoop zijn, wat de analisten ook mogen zeggen. De koers-winstverhoudingen zijn historisch gezien bijzonder laag, de dividenden hoog en hetzelfde geldt voor de bedrijfswinsten.

De S&P noteert nu aan een prospectieve K/W van 11, terwijl het historisch gemiddelde 15 bedraagt. Een bedrijf als ExxonMobil is met een prospectieve K/W van 4 ongemeen goedkoop.

Wat de dividenden betreft: Altucher merkt op dat aandelen als Verizon en Altria een dividendrendement van 7% hebben. De economie is sterker dan verwacht en dat moet de bedrijfsresultaten ondersteunen.

James Altucher van Formula Capital is het echter niet eens met zijn collega, hij is ronduit bullish voor de koersevolutie op Wall Street. De S&P 500 kan volgens Altucher in de komende jaren naar nieuwe recordniveaus stijgen. Hij merkt op de eerste plaats op dat aandelen goedkoop zijn, wat de analisten ook mogen zeggen. De koers-winstverhoudingen zijn historisch gezien bijzonder laag, de dividenden hoog en hetzelfde geldt voor de bedrijfswinsten. De S&P noteert nu aan een prospectieve K/W van 11, terwijl het historisch gemiddelde 15 bedraagt. Een bedrijf als ExxonMobil is met een prospectieve K/W van 4 ongemeen goedkoop. Wat de dividenden betreft: Altucher merkt op dat aandelen als Verizon en Altria een dividendrendement van 7% hebben. De economie is sterker dan verwacht en dat moet de bedrijfsresultaten ondersteunen.