Buiten Cyprus is Italië opnieuw een zorgenkind geworden. Het wordt een bijna onmogelijke zaak om een regering op de been te krijgen, zo bleek vandaag. Pier Luigi Bersani van centrum links kon alleen maar vaststellen dat Italië een vreselijke puinhoop is geworden.

Het jaar 2013 kondigt zich als buitengewoon moeilijk aan, waarbij het allesbehalve zeker is dat de Italianen een stabiele regering zullen krijgen.

Blijkt namelijk dat noch Beppe Grillo noch Silvio Berlusconi met Bersani wil onderhandelen over het vormen van een regering.

Buiten Cyprus is Italië opnieuw een zorgenkind geworden. Het wordt een bijna onmogelijke zaak om een regering op de been te krijgen, zo bleek vandaag. Pier Luigi Bersani van centrum links kon alleen maar vaststellen dat Italië een vreselijke puinhoop is geworden. Het jaar 2013 kondigt zich als buitengewoon moeilijk aan, waarbij het allesbehalve zeker is dat de Italianen een stabiele regering zullen krijgen. Blijkt namelijk dat noch Beppe Grillo noch Silvio Berlusconi met Bersani wil onderhandelen over het vormen van een regering.