Niemand heeft namelijk nog zicht op de Indische goudmarkt, het opmaken van een inventaris van de hoeveelheid goud die in de afgelopen maanden het land is binnengekomen wordt als een Herculaanse taak omschreven die waarschijnlijk niemand tot een goed einde zal kunnen brengen.

Er zijn grote hoeveelheden goud het land binnengesmokkeld, maar dat heeft niet kunnen beletten dat de premie die voor goud moet betaald worden in Indië flink is toegenomen. Inmiddels snakt iedereen naar een normalisering van de Indische goudmarkt, normalisering die er binnenkort zou kunnen komen.

Niemand heeft namelijk nog zicht op de Indische goudmarkt, het opmaken van een inventaris van de hoeveelheid goud die in de afgelopen maanden het land is binnengekomen wordt als een Herculaanse taak omschreven die waarschijnlijk niemand tot een goed einde zal kunnen brengen. Er zijn grote hoeveelheden goud het land binnengesmokkeld, maar dat heeft niet kunnen beletten dat de premie die voor goud moet betaald worden in Indië flink is toegenomen. Inmiddels snakt iedereen naar een normalisering van de Indische goudmarkt, normalisering die er binnenkort zou kunnen komen.