Option maakte over het vierde kwartaal een omzet van 19,40 miljoen euro bekend, waar het bedrijf zelf een vork van 20 tot 25 miljoen euro naar voren had geschoven. KBC Securities had bijvoorbeeld op 22,50 miljoen euro omzet gerekend.

Nico Melsens (KBC Securities): "Zwakker dan verwachte resultaten bij Option, veel meer uitleg hoeft daar niet bij te zijn. In het persbericht werd bovendien geen melding gemaakt van de guidance voor dit jaar. Het bedrijf kondigde aan over te stappen op halfjaarlijkse in plaats van kwartaalrapportering. Option heeft nog steeds een boel werk te doen wanneer het de objectieven voor dit jaar wil realiseren. Ik heb nog steeds een neutraal advies, maar verlaag het koersdoel van 1 naar 0,75 euro."

Option maakte over het vierde kwartaal een omzet van 19,40 miljoen euro bekend, waar het bedrijf zelf een vork van 20 tot 25 miljoen euro naar voren had geschoven. KBC Securities had bijvoorbeeld op 22,50 miljoen euro omzet gerekend. Nico Melsens (KBC Securities): "Zwakker dan verwachte resultaten bij Option, veel meer uitleg hoeft daar niet bij te zijn. In het persbericht werd bovendien geen melding gemaakt van de guidance voor dit jaar. Het bedrijf kondigde aan over te stappen op halfjaarlijkse in plaats van kwartaalrapportering. Option heeft nog steeds een boel werk te doen wanneer het de objectieven voor dit jaar wil realiseren. Ik heb nog steeds een neutraal advies, maar verlaag het koersdoel van 1 naar 0,75 euro."