De lagere inkomsten en de uitgaven ter verbetering van de klantentevredenheid bij Belgacom wegen door op de ebitda van de Groep, die 480 miljoen bedraagt en daarmee 3% gedaald is in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (incl. een negatieve impact van de regelgeving van 1,8%).

In operationele termen blijft de residentiële en professionele klantenbasis van Omwille van de dalende inkomsten van de Groep en de beslissing zich nog meer toe te leggen op de marktaandelen, herziet Belgacom haar vooruitzichten voor het jaar 2011.

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik zag zwakke resultaten bij Belgacom, dat bovendien genoodzaakt was om de guidance te verlagen. Ik heb slechts een neutraal resultaat, de voorkeur gaat uit naar Telenet."

De lagere inkomsten en de uitgaven ter verbetering van de klantentevredenheid bij Belgacom wegen door op de ebitda van de Groep, die 480 miljoen bedraagt en daarmee 3% gedaald is in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (incl. een negatieve impact van de regelgeving van 1,8%). In operationele termen blijft de residentiële en professionele klantenbasis van Omwille van de dalende inkomsten van de Groep en de beslissing zich nog meer toe te leggen op de marktaandelen, herziet Belgacom haar vooruitzichten voor het jaar 2011. Nico Melsens (KBC Securities): "Ik zag zwakke resultaten bij Belgacom, dat bovendien genoodzaakt was om de guidance te verlagen. Ik heb slechts een neutraal resultaat, de voorkeur gaat uit naar Telenet."