Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht verder winstherstel bij Agfa-Gevaert, uitgaande van een omzet die met 676 miljoen euro vorig jaar. Die omzet zou zijn gelijkgebleven, maar de REBIT zou met 48% zijn gestegen tot 57 miljoen euro. De REBIT-marge zou zodoende 8,40% bedragen."

Melsens ligt met de omzet iets onder de consensus en met de REBIT iets boven de verwachtingen: "Op halfjaarbasis reken ik op een winst per aandeel van 0,64 euro. Ik handhaaf een koopadvies en een koersdoel van 7 euro."

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht verder winstherstel bij Agfa-Gevaert, uitgaande van een omzet die met 676 miljoen euro vorig jaar. Die omzet zou zijn gelijkgebleven, maar de REBIT zou met 48% zijn gestegen tot 57 miljoen euro. De REBIT-marge zou zodoende 8,40% bedragen." Melsens ligt met de omzet iets onder de consensus en met de REBIT iets boven de verwachtingen: "Op halfjaarbasis reken ik op een winst per aandeel van 0,64 euro. Ik handhaaf een koopadvies en een koersdoel van 7 euro."