De inkomende bestellingen voor het eerste kwartaal bedroegen 294,1 miljoen euro. In het eerste kwartaal van 2010 bedroegen de inkomende bestellingen 216,2 miljoen euro.

Dit betekent jaar op jaar een groei van 36,0%. Elk van de vier kerndivisies leverde een aanzienlijke bijdrage aan deze groei.

Ongeveer 30 miljoen euro aan bestellingen die waren voorzien voor het tweede kwartaal werden al in het eerste kwartaal geplaatst.

Barco had te maken met enkele uitdagingen op het gebied van logistiek en toelevering waardoor enkele uitleveringen naar het tweede kwartaal verschoven.

De winstgevendheid van Barco in het eerste kwartaal verbeterde verder in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2010 en in vergelijking met het volledige jaar 2010.

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik zag uitstekende omzetcijfers en marges tijdens het eerste kwartaal bij Barco. Ik blijf koper van het aandeel."

De inkomende bestellingen voor het eerste kwartaal bedroegen 294,1 miljoen euro. In het eerste kwartaal van 2010 bedroegen de inkomende bestellingen 216,2 miljoen euro. Dit betekent jaar op jaar een groei van 36,0%. Elk van de vier kerndivisies leverde een aanzienlijke bijdrage aan deze groei. Ongeveer 30 miljoen euro aan bestellingen die waren voorzien voor het tweede kwartaal werden al in het eerste kwartaal geplaatst. Barco had te maken met enkele uitdagingen op het gebied van logistiek en toelevering waardoor enkele uitleveringen naar het tweede kwartaal verschoven. De winstgevendheid van Barco in het eerste kwartaal verbeterde verder in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2010 en in vergelijking met het volledige jaar 2010. Nico Melsens (KBC Securities): "Ik zag uitstekende omzetcijfers en marges tijdens het eerste kwartaal bij Barco. Ik blijf koper van het aandeel."