De Lille afdeling is, als MS Gold Certified partner, een MS .NET competentiecentrum alsook gespecialiseerd in de levensverzekeringensector.

Deze overname past perfect in de strategie voor zowel Airial en de hele RealDolmen groep. Het geeft de mogelijkheid om een lokale singlesource activiteit op te starten in het noorden van Frankrijk, terwijl we ook de aanwezigheid van de groep in de lokale verzekeringssector versterken.

Nico Melsens (KBC Securities): "Het betreft een relatief kleine overname. Real Dolmen is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat ik een koopadvies heb met een koersdoel van 23 euro."

De Lille afdeling is, als MS Gold Certified partner, een MS .NET competentiecentrum alsook gespecialiseerd in de levensverzekeringensector. Deze overname past perfect in de strategie voor zowel Airial en de hele RealDolmen groep. Het geeft de mogelijkheid om een lokale singlesource activiteit op te starten in het noorden van Frankrijk, terwijl we ook de aanwezigheid van de groep in de lokale verzekeringssector versterken. Nico Melsens (KBC Securities): "Het betreft een relatief kleine overname. Real Dolmen is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat ik een koopadvies heb met een koersdoel van 23 euro."