Nico Melsens (KBC Securities): "Ik heb de prognoses voor Agfa-Gevaert naar omhoog aangepast. Op basis van de sterke kwartaalresultaten heb ik de REBIT-verwachting met 5% verhoogd en die voor de nettowinst met 10%. De prognoses voor 2011 bleven vrijwel ongewijzigd."

Melsens heeft nog steeds een koopadvies voor Agfa-Gevaert, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 7 euro: "Zowel op basis van het DCF-model als op basis van de som-van-de-delen is een aandeel Agfa-Gevaert meer waard als de huidige beurskoers, wat een koopadvies rechtvaardigt. Agfa-Gevaert is met andere woorden nog steeds ondergewaardeerd."

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik heb de prognoses voor Agfa-Gevaert naar omhoog aangepast. Op basis van de sterke kwartaalresultaten heb ik de REBIT-verwachting met 5% verhoogd en die voor de nettowinst met 10%. De prognoses voor 2011 bleven vrijwel ongewijzigd." Melsens heeft nog steeds een koopadvies voor Agfa-Gevaert, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 7 euro: "Zowel op basis van het DCF-model als op basis van de som-van-de-delen is een aandeel Agfa-Gevaert meer waard als de huidige beurskoers, wat een koopadvies rechtvaardigt. Agfa-Gevaert is met andere woorden nog steeds ondergewaardeerd."