Nico Melsens (KBC Securities): "Ik sprak op de beurs met een aantal belangrijke branchegenoten en concurrenten van EVS. Bij al deze bedrijven haalde het optimisme de bovenhand, iedereen ziet de toekomst blijkbaar met vertrouwen tegemoet."

Melsens blijft EVS accumuleren: 'Wel moeten we er rekening mee houden dat EVS sterk is blootgesteld aan de sportevenementen die om de twee jaar worden georganiseerd. Op basis van de positieve geluiden gehoord op de IBC-beurs, handhaven we de prognoses voor volgend jaar."

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik sprak op de beurs met een aantal belangrijke branchegenoten en concurrenten van EVS. Bij al deze bedrijven haalde het optimisme de bovenhand, iedereen ziet de toekomst blijkbaar met vertrouwen tegemoet." Melsens blijft EVS accumuleren: 'Wel moeten we er rekening mee houden dat EVS sterk is blootgesteld aan de sportevenementen die om de twee jaar worden georganiseerd. Op basis van de positieve geluiden gehoord op de IBC-beurs, handhaven we de prognoses voor volgend jaar."