Daar stond echter tegenover dat de winst per aandeel met 0,36 euro achterbleef op de verwachtingen. Ook met de EBIT-marge bleef het bedrijf achter op de verwachtingen.

Woordvoerder JP Tanghe van Barco merkt op dat de winstverwachtingen bij sommige analisten te hoog waren. Het bedrijf had bij de publicatie van de eerstekwartaalcijfers een gestadige groei van de winst vooropgesteld.

Met name het derde en het vierde kwartaal zouden goed moeten worden. Er is dus nog wat tijd om de winstgevendheid op te bouwen.

Nico Melsens (KBC Securities): "De marges van Barco waren eerder aan de zwakke kant. Het koopadvies en het koersdoel van 48 euro blijven gehandhaafd."

Daar stond echter tegenover dat de winst per aandeel met 0,36 euro achterbleef op de verwachtingen. Ook met de EBIT-marge bleef het bedrijf achter op de verwachtingen. Woordvoerder JP Tanghe van Barco merkt op dat de winstverwachtingen bij sommige analisten te hoog waren. Het bedrijf had bij de publicatie van de eerstekwartaalcijfers een gestadige groei van de winst vooropgesteld. Met name het derde en het vierde kwartaal zouden goed moeten worden. Er is dus nog wat tijd om de winstgevendheid op te bouwen. Nico Melsens (KBC Securities): "De marges van Barco waren eerder aan de zwakke kant. Het koopadvies en het koersdoel van 48 euro blijven gehandhaafd."