Daarom wordt alle berichtgeving bij Barco rond digitale cinema op de voet gevolgd. Met Rave Motion Pictures werd in de eerste helft van april een deal afgesloten met betrekking tot de levering van 277 projectoren voor digitale cinema. De roll-out startte al deze maand en zal voor het einde van dit jaar afgerond zijn.

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik schat de waarde van de deal op 10 miljoen euro, hetgeen maakt dat het voor Barco een middelgrote deal is. Voor dit jaar werd een guidance gegeven met betrekking tot de verkoop van digitale projectoren van 150 miljoen euro, ten opzichte van 100 miljoen euro vorig jaar. Ik handhaaf voor het aandeel een neutraal advies met een koersdoel van 29 euro."

Daarom wordt alle berichtgeving bij Barco rond digitale cinema op de voet gevolgd. Met Rave Motion Pictures werd in de eerste helft van april een deal afgesloten met betrekking tot de levering van 277 projectoren voor digitale cinema. De roll-out startte al deze maand en zal voor het einde van dit jaar afgerond zijn. Nico Melsens (KBC Securities): "Ik schat de waarde van de deal op 10 miljoen euro, hetgeen maakt dat het voor Barco een middelgrote deal is. Voor dit jaar werd een guidance gegeven met betrekking tot de verkoop van digitale projectoren van 150 miljoen euro, ten opzichte van 100 miljoen euro vorig jaar. Ik handhaaf voor het aandeel een neutraal advies met een koersdoel van 29 euro."