De Pitman Company overname verhoogt Agfa Graphics' omzet in de VS substantieel tot meer dan 500 miljoen dollar. De marginale EBIT-bijdrage zal, naar verwacht wordt, zeker overeenkomen met de globale 7 procent doelstelling van Agfa Graphics.

Na afronding van de overname verwacht Agfa een verdere groei van zijn omzet in de VS als resultaat van de combinatie van de expertises die in beide ondernemingen aanwezig zijn.

Nico Melsens (KBC Securities): "De overname van Pitman is een attractieve deal voor Afga-Gevaert, dat dankzij deze overname een belangrijke speler wordt op de Amerikaanse grafische markt. Ik blijf koper met een koersdoel van 7 euro."

De Pitman Company overname verhoogt Agfa Graphics' omzet in de VS substantieel tot meer dan 500 miljoen dollar. De marginale EBIT-bijdrage zal, naar verwacht wordt, zeker overeenkomen met de globale 7 procent doelstelling van Agfa Graphics. Na afronding van de overname verwacht Agfa een verdere groei van zijn omzet in de VS als resultaat van de combinatie van de expertises die in beide ondernemingen aanwezig zijn. Nico Melsens (KBC Securities): "De overname van Pitman is een attractieve deal voor Afga-Gevaert, dat dankzij deze overname een belangrijke speler wordt op de Amerikaanse grafische markt. Ik blijf koper met een koersdoel van 7 euro."