Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht dat de omzet met 10% zal zijn gegroeid, terwijl de EBITDA met 7% zou zijn toegenomen. Daarmee ligt mijn prognose in lijn met de consensus."

Met de cijfers op komst verlaagde Melsens afgelopen vrijdag het advies voor het aandeel van kopen naar opbouwen: "De koers heeft recent sterk gepresteerd, zodat het hausse-potentieel momenteel beperkt lijkt. Telenet zal het anderzijds moeilijker krijgen om prognoses te kloppen, hoewel het bedrijf dat in de voorafgaande kwartalen wel gedaan heeft. Netto reken ik voor het voorbije kwartaal op een winst van 30,80 miljoen euro, tegenover 16,80 miljoen euro twaalf maanden geleden."

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht dat de omzet met 10% zal zijn gegroeid, terwijl de EBITDA met 7% zou zijn toegenomen. Daarmee ligt mijn prognose in lijn met de consensus." Met de cijfers op komst verlaagde Melsens afgelopen vrijdag het advies voor het aandeel van kopen naar opbouwen: "De koers heeft recent sterk gepresteerd, zodat het hausse-potentieel momenteel beperkt lijkt. Telenet zal het anderzijds moeilijker krijgen om prognoses te kloppen, hoewel het bedrijf dat in de voorafgaande kwartalen wel gedaan heeft. Netto reken ik voor het voorbije kwartaal op een winst van 30,80 miljoen euro, tegenover 16,80 miljoen euro twaalf maanden geleden."