De registratiedatum en betaaldatum voor de uitkering van de kapitaalvermindering werden vastgesteld op respectievelijk 30 juli en 2 augustus 2010. Vanaf 28 juli 2010 (ex datum) zullen de aandelen en de VVPR-strips van Telenet Group Holding verhandeld worden op Euronext Brussels ex coupon nr. 3.

Bijgevolg zullen alle aandeelhouders die bij de sluiting van de verhandeling op Euronext Brussels op 27 juli 2010 aandelen in Telenet Group Holding aanhouden, een bedrag ontvangen van €2,23 per aandeel. De uitkering van de aandeelhoudersvergoeding zal plaatsvinden op 2 augustus 2010.

Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht opnieuw goede resultaten, maar Telenet zal het moeilijker krijgen om de consensusverwachtingen te kloppen. Mijn EBITDA-verwachting is in lijn met de consensus. Ik handhaaf een advies opbouwen met een koersdoel van 24 euro."

De registratiedatum en betaaldatum voor de uitkering van de kapitaalvermindering werden vastgesteld op respectievelijk 30 juli en 2 augustus 2010. Vanaf 28 juli 2010 (ex datum) zullen de aandelen en de VVPR-strips van Telenet Group Holding verhandeld worden op Euronext Brussels ex coupon nr. 3. Bijgevolg zullen alle aandeelhouders die bij de sluiting van de verhandeling op Euronext Brussels op 27 juli 2010 aandelen in Telenet Group Holding aanhouden, een bedrag ontvangen van €2,23 per aandeel. De uitkering van de aandeelhoudersvergoeding zal plaatsvinden op 2 augustus 2010. Nico Melsens (KBC Securities): "Ik verwacht opnieuw goede resultaten, maar Telenet zal het moeilijker krijgen om de consensusverwachtingen te kloppen. Mijn EBITDA-verwachting is in lijn met de consensus. Ik handhaaf een advies opbouwen met een koersdoel van 24 euro."