Daarmee wordt Punch Telematix gewaardeerd op 2,78 euro per aandeel. 4 bestaande Punch Telematix aandelen recht geven op 1 nieuw uit te geven Transics aandeel vermeerderd met 4,25 euro in cash.

Op grond van de koers van het Transics aandeel op 10 maart 2010, komt dit neer op een waardering van het Punch Telematix aandeel aan 2,78 euro en hetgeen een premie van 72% uitmaakt ten aanzien van de gemiddelde 30-daagse slotkoers van 1,61 euro op 26 januari 2010.

Nico Melsens (KBC Securities): "De markomstandigheden Punch Telematix blijven moeilijk, zodat ik een neutraal advies voor het aandeel handhaaf. Vanwege het beperkt track record en de lage winstgevendheid is het moeilijk om het aandeel Punch Telematix te waarderen. Daardoor is het moeilijk om het aandeel op de juiste manier te waarderen."

Daarmee wordt Punch Telematix gewaardeerd op 2,78 euro per aandeel. 4 bestaande Punch Telematix aandelen recht geven op 1 nieuw uit te geven Transics aandeel vermeerderd met 4,25 euro in cash. Op grond van de koers van het Transics aandeel op 10 maart 2010, komt dit neer op een waardering van het Punch Telematix aandeel aan 2,78 euro en hetgeen een premie van 72% uitmaakt ten aanzien van de gemiddelde 30-daagse slotkoers van 1,61 euro op 26 januari 2010. Nico Melsens (KBC Securities): "De markomstandigheden Punch Telematix blijven moeilijk, zodat ik een neutraal advies voor het aandeel handhaaf. Vanwege het beperkt track record en de lage winstgevendheid is het moeilijk om het aandeel Punch Telematix te waarderen. Daardoor is het moeilijk om het aandeel op de juiste manier te waarderen."