De gezamenlijke contractwaarde bedraagt circa Eur 100 mln. Twee contracten omvatten het aanleggen van een tweetal 1200 kilometer lange gasleidingen vanuit Rusland naar Noord-Duitsland via de Baltische zee.

Boskalis zal de zeebodem gereedmaken voor het aanleggen van de gasleidingen wat de constructie omvat van grindbedden en bermen met circa 320.000 ton steen ter stabilisatie en egalisatie van de zeebodem.

Het derde contract betreft de aanleg van de infrastructuur, van een oliepijpleiding vanaf het Safaniyah offshore veld naar het vasteland van Saudi-Arabië. De rating van Boskalis is volgens Theodoor Gilissen Bankiers Hold.

De gezamenlijke contractwaarde bedraagt circa Eur 100 mln. Twee contracten omvatten het aanleggen van een tweetal 1200 kilometer lange gasleidingen vanuit Rusland naar Noord-Duitsland via de Baltische zee.Boskalis zal de zeebodem gereedmaken voor het aanleggen van de gasleidingen wat de constructie omvat van grindbedden en bermen met circa 320.000 ton steen ter stabilisatie en egalisatie van de zeebodem. Het derde contract betreft de aanleg van de infrastructuur, van een oliepijpleiding vanaf het Safaniyah offshore veld naar het vasteland van Saudi-Arabië. De rating van Boskalis is volgens Theodoor Gilissen Bankiers Hold.