Onlangs maakte Sipef de resultaten bekend over de eerste zes maanden van dit jaar. Volgens de analisten was van verrassingen geen sprake, de cijfers van het bedrijf waren min of meer conform de verwachtingen. Op basis van de resultaten zal Bank Degroof de prognoses alleen maar finetune.

Aandeel is correct gewaardeerd

Op basis van de huidige marktparameters is het aandeel correct gewaardeerd, het opwaarts potentieel moet komen van de Musi Rawas projecten in Zuid-Sumatra. In geval van succes kunnen die 16% toevoegen aan het koersdoel. In afwachting dat de onzekerheid is verdwenen, handhaaft Bank Degroof een neutraal advies.

Onlangs maakte Sipef de resultaten bekend over de eerste zes maanden van dit jaar. Volgens de analisten was van verrassingen geen sprake, de cijfers van het bedrijf waren min of meer conform de verwachtingen. Op basis van de resultaten zal Bank Degroof de prognoses alleen maar finetune.Aandeel is correct gewaardeerd Op basis van de huidige marktparameters is het aandeel correct gewaardeerd, het opwaarts potentieel moet komen van de Musi Rawas projecten in Zuid-Sumatra. In geval van succes kunnen die 16% toevoegen aan het koersdoel. In afwachting dat de onzekerheid is verdwenen, handhaaft Bank Degroof een neutraal advies.