KBC Ancora neemt zelf niet deel aan deze kapitaalverhoging, waardoor haar participatie in KBC Groep afneemt tot 19,70%. De holding ondersteunt dus de kapitaalverhoging van KBC Groep, maar heeft besloten om hier zelf niet aan deel te nemen gelet op haar huidige schuldpositie.

Haar participatie blijft dus bestaan uit 82.216.380 KBC Groep-aandelen. De schuldpositie van KBC Ancora wijzigt evenmin naar aanleiding van deze verrichting.

Geen verrassing

Volgens Bank Degroof is het geen verrassing dat KBC Ancora de kapitaalverhoging bij KBC niet volgt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gewoon gehandhaafd. De discount ten opzichte van de NAV is fors opgelopen.

KBC Ancora neemt zelf niet deel aan deze kapitaalverhoging, waardoor haar participatie in KBC Groep afneemt tot 19,70%. De holding ondersteunt dus de kapitaalverhoging van KBC Groep, maar heeft besloten om hier zelf niet aan deel te nemen gelet op haar huidige schuldpositie. Haar participatie blijft dus bestaan uit 82.216.380 KBC Groep-aandelen. De schuldpositie van KBC Ancora wijzigt evenmin naar aanleiding van deze verrichting. Geen verrassing Volgens Bank Degroof is het geen verrassing dat KBC Ancora de kapitaalverhoging bij KBC niet volgt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gewoon gehandhaafd. De discount ten opzichte van de NAV is fors opgelopen.