De overdracht is nog voorwaardelijk en is afhankelijk van de afwikkeling van de fusie tussen UPS en TNT Express.

Deze transactie zet ASL in een unieke positie die haar toelaat diensten te leveren aan alle belangrijke leveranciers van expressdiensten en zicht zelf te positioneren als de neutrale leverancier van luchtvaartdiensten van de belangrijkste expressdiensten in Europa.

Bovendien biedt de transactie ASL verder groei- en ontwikkelingsmogelijkheden die binnen de huidige bedrijfsstrategie niet voorzien werden.

Vanaf het ogenblik van verwerving van controle zullen de nieuw verworven activiteiten positief bijdragen aan het resultaat van ASL. ASL is een joint venture tussen CMB (51%) en 3P Air Freighters (49%) (een private equity fonds beheerd door Petercam).

Transactie is voorwaardelijk

Wouter Vanderhaeghen van KBC Securities merkt op dat de overname voorwaardelijk is en slechts effectief wordt zodra de fusie van UPS en TNT Express een feit is. Vanderhaeghen behoudt een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 16 euro.

De overdracht is nog voorwaardelijk en is afhankelijk van de afwikkeling van de fusie tussen UPS en TNT Express. Deze transactie zet ASL in een unieke positie die haar toelaat diensten te leveren aan alle belangrijke leveranciers van expressdiensten en zicht zelf te positioneren als de neutrale leverancier van luchtvaartdiensten van de belangrijkste expressdiensten in Europa. Bovendien biedt de transactie ASL verder groei- en ontwikkelingsmogelijkheden die binnen de huidige bedrijfsstrategie niet voorzien werden. Vanaf het ogenblik van verwerving van controle zullen de nieuw verworven activiteiten positief bijdragen aan het resultaat van ASL. ASL is een joint venture tussen CMB (51%) en 3P Air Freighters (49%) (een private equity fonds beheerd door Petercam).Transactie is voorwaardelijk Wouter Vanderhaeghen van KBC Securities merkt op dat de overname voorwaardelijk is en slechts effectief wordt zodra de fusie van UPS en TNT Express een feit is. Vanderhaeghen behoudt een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 16 euro.