Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel $1,2 verdiend, waar de analisten op slechts $0,94 gerekend hadden. De resultaten werden positief beïnvloed door een verrassend sterke vraag naar consumentenelektronica.

Voor het volledige boekjaar wordt nu een daling van de omzet met 10 tot 13% verwacht, waar het conglomeraat eerst was uitgegaan van een omzetdaling met 11 tot 15%.

Voor het volledige boekjaar zou $4,10 tot $4,30 verdiend worden, waar de analisten op maar $3,97 gerekend hadden. Topman George Buckley stelde dat onmogelijk te voorspellen valt wanneer de economie zich gaat herpakken.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel $1,2 verdiend, waar de analisten op slechts $0,94 gerekend hadden. De resultaten werden positief beïnvloed door een verrassend sterke vraag naar consumentenelektronica. Voor het volledige boekjaar wordt nu een daling van de omzet met 10 tot 13% verwacht, waar het conglomeraat eerst was uitgegaan van een omzetdaling met 11 tot 15%. Voor het volledige boekjaar zou $4,10 tot $4,30 verdiend worden, waar de analisten op maar $3,97 gerekend hadden. Topman George Buckley stelde dat onmogelijk te voorspellen valt wanneer de economie zich gaat herpakken.