Op de grafiek is duidelijk te zien hoe het koersniveau van 56 - 58 CHF lange tijd als weerstand optrad (2007, 2010, 2012).

Maar éénmaal opwaarts doorbroken, veranderde deze weerstandslijn in een steunlijn.

Het is niet onlogisch dat de koers deze steunlijn in de komende weken gaat testen: de lijn ligt de komende weken op 59 CHF.

Vermits de RSIindicator richting oververkochte niveaus is het best mogelijk dat de koers daar steun vindt en er in dit aandeel kan worden gestapt.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux de hausse sinds januari van dit jaar.

Bij de koerstop van maart (70 CHF) trad er een negatieve divergentie met de RSI-indicator op en dit was het signaal dat een correctie mogelijk was.

Die is ondertussen op gang gekomen en lijkt nu in zijn laatste fase te zitten. Opbouwen in de zone van 58 - 60 CHF, zo luidt de conclusie van Van Herck.

Op de grafiek is duidelijk te zien hoe het koersniveau van 56 - 58 CHF lange tijd als weerstand optrad (2007, 2010, 2012). Maar éénmaal opwaarts doorbroken, veranderde deze weerstandslijn in een steunlijn. Het is niet onlogisch dat de koers deze steunlijn in de komende weken gaat testen: de lijn ligt de komende weken op 59 CHF. Vermits de RSIindicator richting oververkochte niveaus is het best mogelijk dat de koers daar steun vindt en er in dit aandeel kan worden gestapt. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux de hausse sinds januari van dit jaar. Bij de koerstop van maart (70 CHF) trad er een negatieve divergentie met de RSI-indicator op en dit was het signaal dat een correctie mogelijk was. Die is ondertussen op gang gekomen en lijkt nu in zijn laatste fase te zitten. Opbouwen in de zone van 58 - 60 CHF, zo luidt de conclusie van Van Herck.