Vanmorgen werden nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. De koers van France Telecom bleef nadien relatief stabiel, maar Sanofi-Aventis en Arcelor-Mittal geven in reactie op de cijfers terrein prijs. Siemens profiteert dan weer van meevallende cijfers.

In Brussel doet de BEL 20 het eveneens goed, met een winst van ruim driekwart procent voor de index. Die houdt daarmee makkelijk stand boven het niveau van 1900.

De banken zijn opnieuw goed op dreef, maar de handel in Fortis ligt nog steeds stil. Straks is er de AV in Utrecht, maar algemeen wordt verwacht dat ook die een ja-stem gaat opleveren.

Vanmorgen werden nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. De koers van France Telecom bleef nadien relatief stabiel, maar Sanofi-Aventis en Arcelor-Mittal geven in reactie op de cijfers terrein prijs. Siemens profiteert dan weer van meevallende cijfers. In Brussel doet de BEL 20 het eveneens goed, met een winst van ruim driekwart procent voor de index. Die houdt daarmee makkelijk stand boven het niveau van 1900. De banken zijn opnieuw goed op dreef, maar de handel in Fortis ligt nog steeds stil. Straks is er de AV in Utrecht, maar algemeen wordt verwacht dat ook die een ja-stem gaat opleveren.