Neil Hennessy (Hennessy Funds) blijft een jaar later positief voor aandelen, maar maakt toch een belangrijke nuance. Hij is namelijk niet te spreken over de politiek die in Washington wordt gevolgd.

De overheid in de Verenigde Staten doet volgens Neil Hennessy al het mogelijke om het zaken doen te bemoeilijken. De bedrijven stapelen de cash op en weigeren te investeren vanwege onduidelijkheid met betrekking tot de regelgeving.

Op alle mogelijke vlakken heerst er onzekerheid: belastingen, gezondheidszorg, arbeidsmarkt enzovoort. Daardoor wordt er veel geld besteed aan terugkoop van eigen aandelen, dividenduitkeringen en overnames.

Die helpen echter de arbeidsmarkt niet vooruit, zodat het economisch herstel wordt afgeremd.

Neil Hennessy (Hennessy Funds) blijft een jaar later positief voor aandelen, maar maakt toch een belangrijke nuance. Hij is namelijk niet te spreken over de politiek die in Washington wordt gevolgd. De overheid in de Verenigde Staten doet volgens Neil Hennessy al het mogelijke om het zaken doen te bemoeilijken. De bedrijven stapelen de cash op en weigeren te investeren vanwege onduidelijkheid met betrekking tot de regelgeving. Op alle mogelijke vlakken heerst er onzekerheid: belastingen, gezondheidszorg, arbeidsmarkt enzovoort. Daardoor wordt er veel geld besteed aan terugkoop van eigen aandelen, dividenduitkeringen en overnames. Die helpen echter de arbeidsmarkt niet vooruit, zodat het economisch herstel wordt afgeremd.