Ter herinnering: de Amerikaanse schatkist had enkele dagen voor de deadline van 17 oktober slechts 32 miljard dollar in reserve, terwijl ze zes maanden geleden nog 151 miljard dollar in kas had.

Het bedrijf General Electric voert het klassement aan van de ondernemingen die meer cash hebben dan de Amerikaanse schatkist, met meer dan 88 miljard in de kluizen, gevolgd door Microsoft dat 77 miljard bezit, iets meer dan het dubbel van wat er nog in de Amerikaanse schatkist zit.

Daarna volgen andere namen als Google, Cisco, Apple, Oracle, Ford, Berkshire Hathaway (het fonds van de befaamde investeerder Warren Buffett) en Pfizer.

Ter herinnering: de Amerikaanse schatkist had enkele dagen voor de deadline van 17 oktober slechts 32 miljard dollar in reserve, terwijl ze zes maanden geleden nog 151 miljard dollar in kas had. Het bedrijf General Electric voert het klassement aan van de ondernemingen die meer cash hebben dan de Amerikaanse schatkist, met meer dan 88 miljard in de kluizen, gevolgd door Microsoft dat 77 miljard bezit, iets meer dan het dubbel van wat er nog in de Amerikaanse schatkist zit. Daarna volgen andere namen als Google, Cisco, Apple, Oracle, Ford, Berkshire Hathaway (het fonds van de befaamde investeerder Warren Buffett) en Pfizer.