Het bedrijfsresultaat bedroeg -2.6 miljoen EUR, ten opzichte van 10 miljoen EUR in hetzelfde kwartaal van het vorige jaar.De nettowinst bedroeg -3.6 miljoen EUR, -8 cent per aandeel. In het eerste kwartaal van 2008 was dit 20 cent per aandeel.

ING merkt op dat de resultaten van Melexis onder de verwachtingen uitkwamen. Het bedrijf laat zich bovendien voorzichtiger uit over een eventueel herstel. ING handhaaft een neutraal advies.

Bank Degroof heeft naar aanleiding van de publicatie van de cijfers het advies voor Melexis verlaagt van 'accumulate' naar 'reduce'. Het koersdoel van 5 euro wordt onder herziening geplaatst.

KBC Securities merkte op dat Melexis opnieuw een winstwaarschuwing gaf. Naar aanleiding daarvan worden de prognoses naar beneden aangepast. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.

Het bedrijfsresultaat bedroeg -2.6 miljoen EUR, ten opzichte van 10 miljoen EUR in hetzelfde kwartaal van het vorige jaar.De nettowinst bedroeg -3.6 miljoen EUR, -8 cent per aandeel. In het eerste kwartaal van 2008 was dit 20 cent per aandeel. ING merkt op dat de resultaten van Melexis onder de verwachtingen uitkwamen. Het bedrijf laat zich bovendien voorzichtiger uit over een eventueel herstel. ING handhaaft een neutraal advies. Bank Degroof heeft naar aanleiding van de publicatie van de cijfers het advies voor Melexis verlaagt van 'accumulate' naar 'reduce'. Het koersdoel van 5 euro wordt onder herziening geplaatst. KBC Securities merkte op dat Melexis opnieuw een winstwaarschuwing gaf. Naar aanleiding daarvan worden de prognoses naar beneden aangepast. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.