Bij Barclays vreest technische analist Lynnden Branigan dat de koperprijs nu kan terugvallen tot het laagste niveau van het jaar, op voorwaarde dat het technisch verkoopsignaal wordt verkocht. Een terugval onder 7650 dollar voor een ton koper kan een volgende dalingsfase bevestigen.

In dat geval zou de koperprijs kunnen terugvallen tot 7500 dollar. Branigan vreest dat de koperprijs gedurende enkele maanden in een negatieve trend kan blijven, waarbij de markt er rekening mee houdt dat de vraag naar koper als gevolg van een zwakke economie zal vertragen.

Bij Barclays vreest technische analist Lynnden Branigan dat de koperprijs nu kan terugvallen tot het laagste niveau van het jaar, op voorwaarde dat het technisch verkoopsignaal wordt verkocht. Een terugval onder 7650 dollar voor een ton koper kan een volgende dalingsfase bevestigen. In dat geval zou de koperprijs kunnen terugvallen tot 7500 dollar. Branigan vreest dat de koperprijs gedurende enkele maanden in een negatieve trend kan blijven, waarbij de markt er rekening mee houdt dat de vraag naar koper als gevolg van een zwakke economie zal vertragen.