Deze correctie laat de beleggers toe aandelen uit sectoren met een sterk momentum te kopen aan wat lagere koersen.

Dit geldt voor onder andere voor de Nederlandse uitzendgroep Randstad, deze behoort in de sector van de industriële waarden al een tijdje tot die aandelen waarvoor de winstverwachtingen het sterkst toenemen.

Na de sterke koersstijging van juli trad er de afgelopen weken een neerwaartse correctie in. Deze lijkt nu voorbij te zijn (of

althans in de laatste fase te zitten) en Van Herck benut deze correctie om in te stappen.

Belangrijk voor Randstad is de continue verbetering (of normalisatie) van de Amerikaanse arbeidsmarkt. Want in de VSA wordt het grootste deel van de omzet en bedrijfswinst gehaald.

Daarnaast las Van Herck in het laatste resultatenrapport dat de bedrijfswinstmarge tot 3,6% gestegen is (3,1% een jaar eerder).

In een sector waar de prijsdruk zeer sterk is, is kostenefficiëntie van levensbelang.

Het verhogen van de marge in een moeilijk economisch klimaat is dan ook een pluspunt. Van Herck heeft een koopadvies.

Deze correctie laat de beleggers toe aandelen uit sectoren met een sterk momentum te kopen aan wat lagere koersen. Dit geldt voor onder andere voor de Nederlandse uitzendgroep Randstad, deze behoort in de sector van de industriële waarden al een tijdje tot die aandelen waarvoor de winstverwachtingen het sterkst toenemen. Na de sterke koersstijging van juli trad er de afgelopen weken een neerwaartse correctie in. Deze lijkt nu voorbij te zijn (of althans in de laatste fase te zitten) en Van Herck benut deze correctie om in te stappen. Belangrijk voor Randstad is de continue verbetering (of normalisatie) van de Amerikaanse arbeidsmarkt. Want in de VSA wordt het grootste deel van de omzet en bedrijfswinst gehaald. Daarnaast las Van Herck in het laatste resultatenrapport dat de bedrijfswinstmarge tot 3,6% gestegen is (3,1% een jaar eerder). In een sector waar de prijsdruk zeer sterk is, is kostenefficiëntie van levensbelang. Het verhogen van de marge in een moeilijk economisch klimaat is dan ook een pluspunt. Van Herck heeft een koopadvies.