De VVD zou 12 procentpunt inleveren, de PvdA 8 procentpunt. D66 wint stemmen en zou de VVD in grootte evenaren. Ruim een derde van de ondernemers is voor een eigen ondernemerspartij; de helft van de ondernemers is hier echter geen voorstander van.

Bijna 60 procent van de ondernemers in familiebedrijven staat achter een beleid dat onder andere door middel van overheidsborgstelling de kredietverlening op gang helpt; bijna 10 procent is hier geen voorstander van.

Daarnaast ontraadt bijna 80 procent van de familiebedrijven het strikt volgen van de Europese begrotingsnorm en de helft van de ondernemers staat een veel ruimhartiger stimuleringsbeleid voor.

De VVD zou 12 procentpunt inleveren, de PvdA 8 procentpunt. D66 wint stemmen en zou de VVD in grootte evenaren. Ruim een derde van de ondernemers is voor een eigen ondernemerspartij; de helft van de ondernemers is hier echter geen voorstander van. Bijna 60 procent van de ondernemers in familiebedrijven staat achter een beleid dat onder andere door middel van overheidsborgstelling de kredietverlening op gang helpt; bijna 10 procent is hier geen voorstander van. Daarnaast ontraadt bijna 80 procent van de familiebedrijven het strikt volgen van de Europese begrotingsnorm en de helft van de ondernemers staat een veel ruimhartiger stimuleringsbeleid voor.