Nederlandse overname voor WDP

Vastgoedbevak WDP heeft van Pon Onroerend Goed B.V. het distributiecentrum te Barneveld in Nederland voor 26 miljoen euro overgenomen.

De verkoper werkt momenteel aan een volledige renovatie en nieuwbouw van de locatie tot juni 2013. Een Pon werkmaatschappij wordt huurder van de panden van in totaal ruim 30.000m2.

Dankzij deze strategische verwerving bedraagt de totale omvang van de WDP portefeuille in Nederland ruim 350 miljoen euro en versterkt WDP zijn positie in het midden van Nederland alsook zijn positie van marktleider in de Benelux.

Distributiecentrum te Barneveld

Het distributiecentrum te Barneveld is vandaag in volle renovatie en nieuwbouw. Tegen de zomer van 2013 zal de bestaande opslagruimte van 21.000m2 worden uitgebreid middels een nieuwbouw ter grootte van 8.500m2 opslag- en kantoorruimte.

Tevens zullen de bestaande kantoren ter grootte van 3.250m2 volledig gerenoveerd worden. De panden zullen een totale oppervlakte van meer dan 30.000m2 hebben en bevinden zich op een logistieke toplocatie langs de A1/A30 snelweg van Amsterdam richting Hannover (Duitsland).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content