'LinCHérie' is een samenwerkingsverband van 42 zelfstandige ondernemers in Nederland, waarbij deze zelfstandige ondernemers genieten van een aantal centraal georganiseerde diensten (zoals marketing en administratie).

Deze diensten worden verleend door een team van 5 mensen (gebaseerd in Houten). 'LinCHérie' is geen winkelketen, noch een franchisingformule.

De aangesloten winkels worden volledig op zelfstandige basis beheerd. Van de Velde wordt eigenaar van het merk, en zal de dienstverlening naar het netwerk van zelfstandige ondernemers verder uitbouwen.

Deze overname zal geen belangrijke impact hebben op de geconsolideerde cijfers van Van de Velde.

Euretco B.V. is een retailservice-organisatie actief in diverse branches waarbij activiteiten gericht zijn op de bevordering van het zelfstandig ondernemerschap door het versterken van formules en/of dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.

'LinCHérie' is een samenwerkingsverband van 42 zelfstandige ondernemers in Nederland, waarbij deze zelfstandige ondernemers genieten van een aantal centraal georganiseerde diensten (zoals marketing en administratie). Deze diensten worden verleend door een team van 5 mensen (gebaseerd in Houten). 'LinCHérie' is geen winkelketen, noch een franchisingformule. De aangesloten winkels worden volledig op zelfstandige basis beheerd. Van de Velde wordt eigenaar van het merk, en zal de dienstverlening naar het netwerk van zelfstandige ondernemers verder uitbouwen. Deze overname zal geen belangrijke impact hebben op de geconsolideerde cijfers van Van de Velde. Euretco B.V. is een retailservice-organisatie actief in diverse branches waarbij activiteiten gericht zijn op de bevordering van het zelfstandig ondernemerschap door het versterken van formules en/of dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.