Daar tegenover stonden uitstekende resultaten van Air France-KLM. Reed Elsevier handhaafde de verwachting en ook BAM, dat op 4 november al had gewaarschuwd, handhaafde de verwachting.

De cijfers van BAM waren wat slechter dan verwacht, maar de ontwikkelingen bij Bouw en Infra zijn bemoedigend. Met name de orderportefeuille ontwikkelt zich goed. Theodoor Gilissen Bankiers handhaaft een Buy-rating. In andere delen van de bouw gaat het aanmerkelijk beter:

Boskalis heeft de winstverwachting voor 2010 fors verhoogd. De waardering is echter niet zo aantrekkelijk en daarom handhaaft Theodoor Gilissen Bankiers een Hold-rating op Boskalis.

Ook Fugro profiteert van de gunstige markt voor infrastructuur. Het bedrijf verhoogde de omzetverwachting, maar hield de winstverwachting onveranderd op een stabilisatie ten opzichte van 2009. Theodoor Gilissen Bankiers herhaalt de Buy-rating op Fugro.

Daar tegenover stonden uitstekende resultaten van Air France-KLM. Reed Elsevier handhaafde de verwachting en ook BAM, dat op 4 november al had gewaarschuwd, handhaafde de verwachting. De cijfers van BAM waren wat slechter dan verwacht, maar de ontwikkelingen bij Bouw en Infra zijn bemoedigend. Met name de orderportefeuille ontwikkelt zich goed. Theodoor Gilissen Bankiers handhaaft een Buy-rating. In andere delen van de bouw gaat het aanmerkelijk beter: Boskalis heeft de winstverwachting voor 2010 fors verhoogd. De waardering is echter niet zo aantrekkelijk en daarom handhaaft Theodoor Gilissen Bankiers een Hold-rating op Boskalis. Ook Fugro profiteert van de gunstige markt voor infrastructuur. Het bedrijf verhoogde de omzetverwachting, maar hield de winstverwachting onveranderd op een stabilisatie ten opzichte van 2009. Theodoor Gilissen Bankiers herhaalt de Buy-rating op Fugro.