Het antwoord zal wellicht velen verbazen, het zijn de als zuinig bekend staande Nederlanders die het water tot de lippen is komen te staan. Het totaal uitstaande bedrag aan consumentenkredieten is opgelopen tot 250% van het beschikbaar inkomen en daarmee zetten onze noorderburen waarschijnlijk een wereldrecord neer.

Ter vergelijking: in Spanje heeft het totaal uitstaande bedrag aan consumentenkredieten nooit de kaap van 125% overschreden. Nederland kan uiteindelijk de dominosteen zijn die Europa doet vallen, dit op basis van de zware schuldenlast die het land meetorst.

Het antwoord zal wellicht velen verbazen, het zijn de als zuinig bekend staande Nederlanders die het water tot de lippen is komen te staan. Het totaal uitstaande bedrag aan consumentenkredieten is opgelopen tot 250% van het beschikbaar inkomen en daarmee zetten onze noorderburen waarschijnlijk een wereldrecord neer. Ter vergelijking: in Spanje heeft het totaal uitstaande bedrag aan consumentenkredieten nooit de kaap van 125% overschreden. Nederland kan uiteindelijk de dominosteen zijn die Europa doet vallen, dit op basis van de zware schuldenlast die het land meetorst.