Het eerste halfjaar werd afgesloten met een netto winst van € 5,6 miljoen (€ 0,48 per aandeel), te vergelijken met een winst van € 5,8 miljoen (€ 0,50 per aandeel) in het eerste halfjaar van 2012.

Hoewel de winst in het tweede kwartaal beperkt was, kan dit als een succes beschouwd worden omdat de marktomgeving in dit kwartaal veel moeilijker was.

De beurskoers van Quest for Growth is in het afgelopen halfjaar met 7% gestegen tot 6.11 euro per aandeel.

Na een daling van de onderwaardering (discount) van de aandelenkoers ten opzichte van de inventariswaarde in het eerste kwartaal, nam deze onderwaardering opnieuw toe in het tweede kwartaal tot een niveau van 37% op 30 juni.

Het eerste halfjaar werd afgesloten met een netto winst van € 5,6 miljoen (€ 0,48 per aandeel), te vergelijken met een winst van € 5,8 miljoen (€ 0,50 per aandeel) in het eerste halfjaar van 2012. Hoewel de winst in het tweede kwartaal beperkt was, kan dit als een succes beschouwd worden omdat de marktomgeving in dit kwartaal veel moeilijker was. De beurskoers van Quest for Growth is in het afgelopen halfjaar met 7% gestegen tot 6.11 euro per aandeel. Na een daling van de onderwaardering (discount) van de aandelenkoers ten opzichte van de inventariswaarde in het eerste kwartaal, nam deze onderwaardering opnieuw toe in het tweede kwartaal tot een niveau van 37% op 30 juni.