Deze week begint de maand december, traditioneel een rustige maand wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft.

Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen, met als blikvanger vandaag juwelenverkoper Warner Music Group. Daarnaast rapporteren ook mindere goden als Hillenbrand.

In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar de grote stroom hebben we in ieder geval al gehad.

Cijfers zijn overigens al een tijdje van ondergeschikt belang, de aandacht van de beleggers gaat vooral uit naar de eurocrisis.

Deze week begint de maand december, traditioneel een rustige maand wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft. Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen, met als blikvanger vandaag juwelenverkoper Warner Music Group. Daarnaast rapporteren ook mindere goden als Hillenbrand. In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar de grote stroom hebben we in ieder geval al gehad. Cijfers zijn overigens al een tijdje van ondergeschikt belang, de aandacht van de beleggers gaat vooral uit naar de eurocrisis.