Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wat wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3389 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,474%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs for hoger, olieprijs volgt op afstand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wat wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3389 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,474%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs for hoger, olieprijs volgt op afstand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.