Euro houdt stand rond 1,3450 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3452 dollar betaald, of fracties van een procent dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vorige week.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1655 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,50 dollar betaald of ongeveer een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand rond 1,3450 dollar Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3452 dollar betaald, of fracties van een procent dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,97%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vorige week. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1655 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,50 dollar betaald of ongeveer een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.