De omzet kwam over de verslagperiode uit op $499 mln. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel 26 dollarcent verdiend, tegenover 21 dollarcent tijdens het tweede kwartaal van 2007-2008.

De chipproducent zag het aantal nieuwe orders met 33% dalen, dit in vergelijking met het eerste kwartaal. Daarmee wordt nogmaals bevestigd dat de sector in zijn geheel snel op de terugweg is.

Voor het derde kwartaal wordt gerekend op een omzetdaling met 30% en dat is niet bepaald goed nieuws. In de nabeurshandel noteert de koers van National dank ook opnieuw lager.

De omzet kwam over de verslagperiode uit op $499 mln. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel 26 dollarcent verdiend, tegenover 21 dollarcent tijdens het tweede kwartaal van 2007-2008. De chipproducent zag het aantal nieuwe orders met 33% dalen, dit in vergelijking met het eerste kwartaal. Daarmee wordt nogmaals bevestigd dat de sector in zijn geheel snel op de terugweg is. Voor het derde kwartaal wordt gerekend op een omzetdaling met 30% en dat is niet bepaald goed nieuws. In de nabeurshandel noteert de koers van National dank ook opnieuw lager.