TOM biedt tot nu toe handel aan in opties van Amsterdamse fondsen en zal zich ontwikkelen tot een pan-Europese optiehandelaar. Grote Europese concurrenten zijn NYSE Euronext en Deutsche Börse.

De sterk gedaalde tarieven in het afgelopen jaar zijn de voorboden van de consolidatieslag in de markt.

Theodoor Gilissen Bankiers verwacht op korte termijn geen hoge winstbijdrage van TOM aan BinckBank, maar op lange termijn kan een (boek)winst gaan ontstaan bij verdere consolidatie in de markt. De rating van de bank is kopen op grond van de lange termijn vooruitzichten.

TOM biedt tot nu toe handel aan in opties van Amsterdamse fondsen en zal zich ontwikkelen tot een pan-Europese optiehandelaar. Grote Europese concurrenten zijn NYSE Euronext en Deutsche Börse. De sterk gedaalde tarieven in het afgelopen jaar zijn de voorboden van de consolidatieslag in de markt. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht op korte termijn geen hoge winstbijdrage van TOM aan BinckBank, maar op lange termijn kan een (boek)winst gaan ontstaan bij verdere consolidatie in de markt. De rating van de bank is kopen op grond van de lange termijn vooruitzichten.