Euro valt terug weer terug onder 1,375 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1286 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) ging dan weer hoger, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug weer terug onder 1,375 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1286 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) ging dan weer hoger, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.