Uit de meest recent gepubliceerde macro-economische cijfers blijkt dat de economie in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt en dat zou zich in de komende kwartalen moeten vertalen in aantrekkende bedrijfswinsten. Ook de consumptie kan gaan aantrekken.

De Amerikaanse centrale bank zal als gevolg van een versnelling van de economische groei een moeilijke knoop moeten doorhakken. Eerder vroeg dan laat zal de rente omhoog moeten. De meeste analisten gaan er van uit dat de FED ergens in het tweede kwartaal van volgend jaar de rente zal optrekken.

Uit de meest recent gepubliceerde macro-economische cijfers blijkt dat de economie in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt en dat zou zich in de komende kwartalen moeten vertalen in aantrekkende bedrijfswinsten. Ook de consumptie kan gaan aantrekken. De Amerikaanse centrale bank zal als gevolg van een versnelling van de economische groei een moeilijke knoop moeten doorhakken. Eerder vroeg dan laat zal de rente omhoog moeten. De meeste analisten gaan er van uit dat de FED ergens in het tweede kwartaal van volgend jaar de rente zal optrekken.